Trainen met Impact, Fun & Resultaat

Betere prestaties leveren en meer plezier voor jezelf, jouw team én jouw bedrijf.

Wil jij jezelf of je team naast vakinhoudelijke kennis, ook op persoonlijk vlak ontwikkelen? Bij Talent Drivers vind je alle elementen die je nodig hebt om persoonlijke groei te stimuleren.


Om het uiterste uit jezelf of je medewerker te kunnen halen moet je eerst weten waar zijn of haar talent ligt en wat nog te ontwikkelen valt. Wanneer je mensen inzet op hetgeen waar ze goed in zijn zullen ze meer resultaat behalen, hun werk leuker vinden én een stapje meer willen zetten.


Door middel van een assessment gaan wij de talenten in kaart brengen. Vervolgens maken wij samen een plan om iedereen in te zetten op zijn kwaliteit. Dit kan door middel van een team training, coaching of een vaardigheid training.


Eerlijk, integer, positief kritisch, maar bovenal altijd enthousiast en gedreven om samen met jou de beste en vooral de juiste keuzes te maken, die persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Samen op zoek naar talent en drijfveren en dan grote stappen maken. Daar worden wij blij van.


Oprichter Evelien Stedelaar


Mijn naam is Evelien Stedelaar. Ik ben geboren en getogen in Heemskerk, in 2012 ben ik naar Den Bosch verhuisd waar ik met mijn man en twee dochters met veel plezier woon.

Ik ben Talent Drivers gestart uit mijn passie voor het trainen en coachen van mensen. De liefde hiervoor is bij mij op het CIOS begonnen. Hier heb ik de basis gelegd voor het vak van trainer en coach. Vervolgens heb ik in de praktijk gaan ervaren wat het vak inhoud. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als trainer, recruiter en HR adviseur voor zowel kleine (familie) bedrijven als corporates.


Ik ben ondernemend, creatief en resultaat gedreven. Ik ben erop gebrand dat iedereen alles uit een training of coaching traject haalt wat erin zit. Ik sta voor praktijkgerichte trainingen waarin zelfkennis, vertrouwen, humor en energie centraal staan.

Mijn kracht is het herkennen van talent en drijfveren, ik help mensen graag bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten. Ik blijft mijzelf ontwikkelen door middel van opleidingen en feedback sessies.


Ik ben lid van het Teamrol Gilde. Dit is een vereniging van professionals op velerlei gebied die de Belbin Masterclass hebben gevolgd en gecertificeerd zijn voor het gebruiken van de Belbin Groen Teamrol methodieken.

Wij werken samen met:

Wat zijn je talenten en drijfveren? Hoe ga je deze benutten en zo effectief mogelijk inzetten?


Talent Drivers helpt u hier graag mee!


Klik hier voor contact

Wij werken o.a. voor:

Wij bellen u graag terug!

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden